Cursus Tai Chi

Tai Chi is een opeenvolging van ronde vloeiende bewegingen, die precies en langzaam worden uitgevoerd. Door dit langzame tempo ontspant het lichaam en de geest zich, waardoor een gevoel van kalmte ervaren wordt. Dit wordt ook wel bewegende meditatie genoemd.

Tai Chi wordt in China op pleinen en in parken mensen beoefend. Van oud tot jong, zie je dan langzaam en aandachtig, sierlijke bewegingen maken.

In 2010 zijn we gestart met 9 personen in een groep. Inmiddels zijn er al twee groepen die iedere week met veel plezier actief zijn in de Schouw.
Er is een vrijdagochtend groep van 09.00 uur tot 10.00 uur en een vrijdagmiddaggroep van 13.00 uur tot 14.00 uur. Deze start bij voldoende deelname weer in september 2015!

De lessen worden gegeven door Maaike Wijn.

Op beide groepen zijn nog plaatsen vrij, dus opgeven is nog steeds mogelijk. Bij twijfel mag er eerst een proefles gevolgd worden!

Deelnemers die lid zijn (of worden) van Seniorenvereniging Bladel betalen voor 10 lessen € 35,-. Niet leden, maar wel 50+, mogen ook deelnemen aan deze lessen maar die betalen € 55,- voor 10 lessen.

Wanneer u een les mist kunt u die in dezelfde week inhalen in Reusel of Casteren in overleg met Maaike.

Voor informatie kunt u altijd terecht bij:
Contactpersoon Toos Kneefel
tel: 0497-384470
e-mail: c.kneefel5@chello.nl

Gewijzigd: 15 maart 2018 16:46.