Lid worden van de Senioren Vereniging Bladel

Als u 50 jaar oud bent kunt u al lid worden van de Senioren Vereniging Bladel. U wordt dan ook automatisch lid van KBO Brabant.
Maandelijks (11x per jaar) ontvangt u ons ledenblad De Schakel en het blad Ons van KBO Brabant.
De contributie bedraagt € 22 per persoon per jaar.

Als u meedoet aan activiteiten moet u daarvoor meestal wel iets extra betalen. Daar staat dan weer tegenover dat u met uw lidmaatschapspasje hier en daar financieel voordeel hebt.

Als u al lid bent van een Afdeling van KBO Brabant wordt u bij gastlid à € 11 per jaar.
Wat betreft de activiteiten wordt u natuurlijk wel voor gewoon lid aangezien.

Als u een kennismakingsgesprek wilt en wat voorlichting wilt hebben over onze vereniging meldt u zich dan aan bij mevrouw Francy Stevens (tel. 06-25038096).
Zij zal een afspraak met u maken, alles met u doornemen en als u echt lid wil worden samen met u het inschrijfformulier invullen.

Natuurlijk kunt u snel en eenvoudig lid worden door dit formulier af te drukken en volledig in te vullen.

U kunt het formulier inleveren bij:

Gewijzigd: 15 november 2018 16:48.