Werkgroep Scholing en Vorming

Taak

De werkgroep Scholing en Vorming organiseert cursussen en themabijeenkomsten voor 50-plussers.
De werkgroep kijkt zo goed mogelijk naar de behoefte en wensen van mensen en naar mogelijkheden. Dat betekent dat het aanbod per jaar gedeeltelijk wisselt.
We proberen voor zo veel mogelijk groepen aangepaste en plezierige cursussen te organiseren. Zo bieden we al enige jaren computercursussen, Yoga, Engels en Kunst en cultuur aan. Deze cursussen voorzien duidelijk in een behoefte.
De werkgroep werkt samen met KBO-Netersel. Netersel heeft ook een afgevaardigde in de werkgroep.

Mochten mensen ideeën hebben of met ons mee willen werken, meld je bij de voorzitter van de werkgroep: , of per email: of als je dat gemakkelijker vindt, bij een van de andere werkgroepleden.

Werkgroepleden Scholing en Vorming en hun aandachtsgebieden

NaamAandachtsgebiedenTelefoon
kas, Verkeer
notulist, film, afvaardiging Netersel
Kunst, Zomeractiviteiten, Tai Chi, Engels
Franse les, lezingen, bridge

Docenten / vrijwilligers uit het ledenbestand van Seniorenvereniging Bladel
NaamCursus
Computerlessen, Internetbankieren.
Fotografie en Archiveren, Computer.
iPad

Vaste externe docenten
NaamCursus
Tai Chi
Kunst en cultuur
Zomeractiviteiten coördinator / voorzitter

Gewijzigd: 30 januari 2019 14:42.