scholing vorming

Wijziging aanvangstijd

De Filmavond op donderdag 16 november begint niet om 19:30 zoals eerder aangekondigd, maar de aanvangstijd is gewijzigd naar 19:45 uur.
En vindt nu plaats in de Kempenzaal van Den Herd.

Bladel zoals het vroeger was

Filmavond met muzikale omlijsting door
Ton en Cristian

Donderdag 16 november vertonen we in samenwerking met Pladella Villa de film Bladel anno 1967. Hoe zag Bladel er toen uit? Hoe was het straatbeeld met de mensen, de winkels, het café, de verenigingen, de brandweer, de scholen en de kinderen van toen. Herkent u ze nog? Wie was die man op de fiets of de vrouw die daar de ramen lapt? Misschien ook ziet u zichzelf terug op het schoolplein als het kind van toen. Jan Smets zal hier en daar personen en situaties toelichten.

De avond zal muzikaal worden opgeluisterd door het duo Ton Geurtzen & Christian van Gorp, die daarbij passende liedjes van vroeger ten gehore zullen brengen. Kortom: een gezellige avond met film en muziek.

Op deze avond ook het lopende project ‘De Sniederslaan Vruuger’, waarbij de bewoningsgeschiedenis van de Sniederslaan in kaart wordt gebracht, wordt toegelicht.
Jac van der Aa, initiatiefnemer van dit project, zal ons op de hoogte brengen van de stand van zaken.

Koffie/thee € 0,50. Ook niet-leden van de seniorenvereniging zijn welkom.

In verband met de organisatie is aanmelden wenselijk maar niet noodzakelijk.
Aanmelden kan bij Henk Akkermans via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.