Shanty koor “Nooit te water” geeft een gezellig optreden op de Bonte Middag die Seniorenvereniging Bladel en KBO Netersel voor hun leden organiseren.

Donderdag 29 februari 2024. (gratis toegankelijk)

sjanti koor

Waar:
Cultureel Centrum Den Herd

Tijd:     14.00 -16.00 UUR
De zaal is open vanaf 13:30 u

Entree is gratis, inclusief een kop koffie/thee en koekje.

AANMELDEN ZIE ONDERSTAANDE STROOK .

Shantykoor Nooit te Water bestaat twintig jaar. In deze twee decennia heeft het 30-koppige mannenkoor een rijke traditie opgebouwd. In muzikale zin, maar zeker ook als het gezelschap dat bij een breed publiek in Midden- en Zuidoost-Brabant veel waardering heeft verworven. Dit vanwege het luchtig-muzikale repertoire dat Nooit te Water voor het voetlicht brengt en het vermaak dat daarmee geboden wordt. Het Shanty koor staat uitstekend aangeschreven en heeft goede recensies. Kom kijken en luisteren naar deze fantastische show.U zult er vast en zeker van gaan genieten.

Klik hier als je het aanmeld strookje wilt uit printen

----------------------------------------------------------
AANMELDSTROOK:BONTE MIDDAG 29 FEBRUARI 2024

NAAM:

TEL. NR:

DEELNEMERS:

INLEVEREN VOOR 22 FEBRUARI A.S. BIJ LISETTE ROIJMANS
VICTOR DE BUCKLAAN 44 (TEGENOVER JUMBO)
OF IN DE BRIEVENBUS VAN DE SCHOUW, EMMAPLEIN 2.

Aanmelden mag ook telefonisch: 06-57819307

--------------------------------------------------------------------