hofstadWij zoeken

Stichting Speeltuin De Hofstad is op zoek naar toezichthouders en vrijwilligers voor onderhoud.

Toezichthouden

Wij zoeken……, vitale senioren m/v die als vrijwilliger een of twee keer per week dat toezicht willen doen.

Zoals elke tuin om onderhoud vraagt, doet een speeltuin dat ook.

De speeltoestellen vertonen soms een mankement(je) dat hersteld moet worden en vragen in het voorjaar een schoonmaakbeurt en misschien ook wel een likje verf.

speeltuin

Onze teams versterken

Voelt U zich nu geroepen om onze vrijwilligersteams te komen versterken, dan hebt U wellicht nog vragen. Raadpleeg dan onze website: www.speeltuindehofstad.nl

En u mag dan bellen (of appen) voor team toezichthouders:

Cees Daniëls 06-12771019;

Margriet Daniëls 06-45542926.

Voor het team onderhoud:

Theo Kroezen 06-53177333;

Het bestuur en de (te) weinig overgebleven vrijwilligers zijn u bij voorbaat dankbaar voor uw aanmelding.

Theo Kroezen